Peste 14 milioane de lei pentru reabilitarea casei de cultură din municipiul Hunedoara

[] []

28 mai 2019 / 16:02
Salveaza PDF Comentarii

Casa de cultură din municipiul Hunedoara va fi reabilitată în baza unei investiţii comune în valoare de peste 14 milioane de lei ce va fi efectuată de Consiliul Judeţean (CJ) şi de administraţia locală, după terminarea lucrărilor în clădire urmând să fie relocată şi biblioteca oraşului. 

Investiţiile propuse în cadrul acestui proiect vizează, între altele, refacerea instalaţiilor de siguranţă la incendiu, a celor de climatizare şi de ventilare, precum şi a finisajelor interioare şi exterioare sau înlocuirea ferestrelor şi uşilor. De asemenea, vor fi realizate instalaţiile necesare pentru scenă şi cele de sonorizare la sălile de spectacole. În plus, vor fi revizuite instalaţiile electrice şi de iluminat, se vor reloca centralele termice, vor fi refăcute pardoselile şi vor fi instalate sisteme de supraveghere, a informat marţi CJ Hunedoara.

Proiectul de reabilitare a casei de cultură din municipiul Hunedoara va fi propus pentru aprobare în şedinţa CJ Hunedoara, programată pentru vineri, 31 mai. Estimarea cheltuielilor pentru realizarea acestui obiectiv se ridică la 14,7 milioane de lei, fără TVA, iar sumele necesare vor fi alocate din bugetul CJ Hunedoara şi din bugetul local al Primăriei municipiului Hunedoara. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24