Personalul Direcțiilor de Pașapoarte, suplimentat

Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat că intenționează să suplimenteze personalul care lucrează la Direcțiile de Pașapoarte, în contextul în care s-a constatat aglomerație la ghișee.

"Suntem pe un deficit de 20.000 de persoane, dar s-au dispus măsuri pentru că știm că urmează o perioadă aglomerată. Avem un număr de funcții, le spunem noi sensibile, care s-au scos la concurs, sunt ocupate și, în plus, colegii care lucrează în aceste domenii vor fi supliniți de ceilalți colegi care sunt în structurile din teritoriu, dar și în aparatul central al ministerului. Luăm în calcul faptul că urmează o perioadă aglomerată", a precizat ministrul.

Carmen Dan a explicat că angajații de la sediul din Pipera vor fi ajutați de colegii detașați și a spus că susține măsura care prevede mutarea, din 15 august, a direcțiilor de pașapoarte într-un mall, pentru a fi mai aproape de oameni.

"Este un spațiu mai larg acolo și în acest moment suntem în etapa de a face pregătirile pentru mutare. Vrem să respectăm termenul și să înceapă să funcționeze la capacitate maximă în acest spațiu", a arătat Carmen Dan.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel