Percheziții în CINCI județe și Bucuresti: Captura POLIȚIȘTILOR

Perchezitii
Perchezitii

 Un bărbat a fost reţinut, iar o cantitate de peste 1.900 de kg de tutun a fost ridicată în urma unor percheziţii efectuate în municipiul Bucureşti şi în cinci judeţe. 

Potrivit unui comunicat emis, joi, de Inspectoratul General al Poliţiei Române, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, au efectuat, miercuri, 30 percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi, Ilfov, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi în municipiul Bucureşti. 

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 1.920 de kilograme de tutun, 17.845 de lei, reprezentând contravaloarea coletelor poştale livrate, două instalaţii artizanale şi a fost indisponibilizată o autoutilitară cu care se transporta tutun. 

O arestare 

De asemenea, au fost puse în aplicare nouă mandate de aducere, iar în urma administrării probatoriului un bărbat a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat. 

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel