Percheziții de amploare. Vizați, suspecți de furturi în Franța

Poliţiştii au efectuat, în Dâmbovița, 22 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi pe teritoriul Franței.

Persoanele în cauză sunt bănuite de comiterea a 80 de furturi pe teritoriul Franţei, iar prejudiciul estimat este de aproape 800.000 de euro.

La data de 15 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dâmboviţa, la mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese şi accesorii auto, pe teritoriul Franţei. În colaborare cu Jirs Rennes şi Secţia de Cercetări din Rennes din cadrul Jandarmeriei Naţionale Franceze, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

În urma acţiunii au fost depistate şase camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptelor. De asemenea, au fost ridicaţi aproximativ 30.000 de euro, precum şi alte bunuri (roţi de camion, piese şi accesorii auto).

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel