Percheziții de amploare la domiciliile unor tineri

Poliţiştii Secţiei Rurală 1 Botoşani, cu sprijinul Serviciului Investigaţii Criminale şi al luptătorilor de la acţiuni speciale, au efectuat nouă percheziţii la domiciliile unor tineri din comuna Tudora şi municipiul Botoşani bănuiţi de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu.

În urma probelor strânse poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei tineri cu vârste între 20 şi 22 de ani. În sarcina acestora s-a reţinut că, în perioada noiembrie-decembrie, ar fi intrat prin efracţie în locuinţa unei femei în vârstă de 84 de ani şi, prin întrebuinţarea de ameninţări şi acte de violenţă, i-au sustras un telefon mobil şi o sumă de bani, potrivit Agerpres. 

De asemenea, ar fi pătruns în acelaşi mod şi într-o altă locuinţă, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 7.000 de lei. Ulterior, folosind autoturismul unuia dintre ei, tinerii au transportat bunurile atât la locuinţele lor, cât şi la imobile aparţinând unor cunoscuţi, de pe raza municipiului Botoşani.

Pe numele celor trei urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

De asemenea, autoturismul utilizat la comiterea faptelor menţionate, a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel