PEDOFIL, fiul unui avocat timișorean, reținut

Unul dintre gemenii care au băgat spaima în mai multe fetițe din Timișoara a fost reținut din nou de polițiști, după ce a fost acuzat că a urmărit o tânără de 15 ani. 

Alexandru Calapis, fiul unui avocat din Timișoara, a fost ridicat din nou de poliție în urma unei reclamații pe care mama unei minore de 15 ani a depus-o la Secția 1 Poliție, conform căreia bărbatul i-ar fi urmărit fata în nenumărate rânduri.

Tânără a observat că un bărbat necunoscut o urmărea ori de câte ori ieșea din casă, iar de când a început școala, acesta o aștepta și la ieșire, însoțind-o până la domiciuliu.

Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș, a declarat că oamenii legii au deschis pe numele lui Alexandru Calapis un dosar penal pentru hărțuire sexuală.

"Mama minorei a depus reclamație la Secția 1 Poliție. Azi de dimineața, fata l-a sesizat din nou pe urmăritor și și-a sunat părinții, care au luat legătura cu Poliția, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului și l-au reținut pe tânăr. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal pentru hărțuire, urmând a se stabili cum s-a petrecut fapta", a declarat sursa citată.

Inculpatul nu este la prima sa abatere, anul trect, împreună că frate său geamăn Adrian Calapis au fost ridicați de DIICOT, după ce s-a dovedit că au fotografiat dezbrăcate un număr de 9 fetițe cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, apoi au postat pozele pe internet. Aceștia au fost condamnați la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare.

Citește și: Adrian Sârbu mai pierde o revistă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel