Peștera, Constanța: Fiecare copil din comună a primit de la primar câte o tabletă de 1 iunie

Toți copiii unei comune din județul Constanța au primit, luni, de "Ziua Copilului", câte o tabletă din partea administrației locale, după ce, în urmă cu un an, fiecăruia i s-a oferit câte o bicicletă.

De ziua lor, copiii din comuna Peștera au primit anul acesta tablete de la primarul Valentin Vrabie, scrie replicaonline.ro.

Pe lângă tablete, ei au mai primit îngheţate londoneze, dar şi un spectacol realizat de copii, pentru copii.

Peștera, Constanța. Tinerii, ispitiți să se mute la țară: teren pentru casă gratis și mobilă pentru o cameră

„Ca de obicei, punctăm sau sărbătorim cum se cuvine cel mai frumos eveniment din societatea noastră, copiii fiind cele mai valoroase fiinţe de pe faţa pământului, este normal să le alocăm timpul necesar, dragostea necesară şi susţinerea necesară. E un obicei la noi, de şapte ani, ca în fiecare an să se întâmple câte ceva şi frumos, şi benefic pentru educaţia copiilor, care sunt viitorul acestei comune. Anul trecut, le-am dat tuturor câte o bicicletă. Anul acesta, le-am oferit câte o tabletă. 500 de tablete pentru cei 500 de copii de la şcolile aferente comunei Peştera. Alte surprize: un tort de peste 100 kg, iar surprise şi mai dulci, aproximativ 2.000 de îngheţate londoneze, pe care le-au primit toţi participanţii, orice om care a venit în localitate. Spectacolul a fost oferit doar de elevii de la Peştera. Nu am avut ceva străin. Am vrut şi am arătat nivelul de pregătire şi rezultatele investiţiei în educaţie. A ieşit un spectacol neaşteptat de frumos, deosebit de profesionist organizat de către profesori şi copiii foarte talentaţi", a spus primarul Valentin Vrabie, pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel