Paul Stănescu va demisiona

Paul Stănescu
Paul Stănescu

Paul Stănescu spune că va renunţa la şefia PSD Olt după referendumul pentru judeţul Olt-Romanaţi

'Vreau să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Olt, să-l susţin pe Marius Oprescu, preşedinte, pentru că eu consider că Marius merită. Acest lucru am vrut să-l fac mai repede, am vrut să-l fac chiar până în sesiunea din vară, parlamentară, să fiu foarte sincer, dar am amânat puţin pentru că ţin neapărat, enorm, la un lucru: ţin ca judeţul nostru să se numească Olt-Romanaţi. Am zis că după referendumul pentru familie, când odată cu acest referendum la nivel naţional sper să fie şi referendumul nostru, nu sper, sunt convins că o să fie şi referendumul nostru la nivel judeţean, după aceea îmi voi da demisia şi vom face alegeri la organizaţia PSD Olt', a declarat Paul Stănescu.

De ce se retrage

El a susţinut că decizia de a se retrage de la conducerea PSD Olt este determinată de 'evoluţia foarte bună a organizaţiei' sub conducerea preşedintelui executiv Marius Oprescu. Stănescu a adăugat că trebuie schimbate generaţiile şi trebuie făcut loc tinerilor. 'Cred că evoluţia foarte bună a organizaţiei sub preşedinţia executivă a lui Marius Oprescu m-a determinat să fac acest lucru. Nu ştiu dacă mă voi concentra pe politica la nivel central dar eu consider că trebuie să schimbăm generaţiile şi am spus într-un cadru al partidului, pentru că de fiecare dată tinerilor trebuie să le faci loc. Nu trebuie să ţii de un anumit scaun până te dau alţii la o parte. Cred că e normal (...) să faci lucrul ăsta', a spus Paul Stănescu.

Întrebat dacă şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, ar trebui să se dea la o parte, Stănescu a menţionat că liderul PSD nu trebuie să facă asta şi are susţinerea întregului partid. 'Dragnea e foarte tânăr, ce legătură are Dragnea cu ceea fac eu? Dragnea nu e preşedintele PSD Teleorman, e Adrian Gâdea preşedinte. De ce să se dea la o parte? Ce-a făcut? De ce să-l dea alţii? Tot partidul, mai ales că în ultimul Comitet Executiv, de vineri, toţi preşedinţii de organizaţii şi-au arătat susţinerea pentru domnul preşedinte Dragnea', a mai spus Stănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel