EXCLUSIV  Paul Stănescu respingere Iohannis. ADEVĂRATUL motiv, legat de Dragnea

Luni, în jurul orei 11:00, coaliția PSD-ALDE discută propunerile de remaniere. Problema de la acea oră ar fi fost doar ministrul Viorel Ilie după ce Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu este de acord cu plecarea lui din Guvern. Bomba abia de-acum urmează. 

După ce se va tranșa acest subiect, propunerile pentru viitorii miniștri vor ajunge la Klaus Iohannis, iar unele voci spun că Paul Stănescu, votat pentru a conduce Ministerul Dezvoltării, în locul lui Sevil Shhaideh, ar putea fi respins pe motiv că ar avea numele implicat în dosare penale. Această informație apare în mai multe ziare online.

Conform DC News, în realitate, adevăratul motiv ar fi că Paul Stănescu este prieten cu Liviu Dragnea, aspect care ar cântări greu în eventuala respingere a lui Klaus Iohannis. Așadar, este exclusă teoria cu problemele penale.

În aceste condiții, este de văzut reacția lui Mihai Tudose dacă președintele îl respinge pe Paul Stănescu. Ar începe din nou negocierile și tevatura. 

[citeste si]

Premierul Mihai Tudose a anunțat, vineri, la finalul ședinței Comitetului Național Executiv al PSD, că îi va prezenta luni președintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniștri: Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Fonduri Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel