Paul Papp, luat la rost după ce a lovit un adversar în tunel la pauza meciului Craiovei din Conference League: Aşteptăm de nouă ani momentul ăsta şi îţi baţi joc

Facebook Universitatea Craiova
Facebook Universitatea Craiova

Fundașul Paul Papp și-a atras multe critici după eliminarea din meciul Universităţii Craiova din Conference League. 

La pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva, Papp a fost eliminat după ce a lovit un adversar pe tunelul spre vestiare.

”Stau o primă repriză să văd că nu avem cu neșansă două goluri avantaj și, pe urmă, să stau să tremur după gestul lui Papp? Că așa vrea Papp? În loc să venim cu o atitudine pozitivă, te apuci să faci pe Rambo pe culoar. Băi, ai 33 de ani, bă, băiatule! Ai familie acasă, cum să faci așa ceva? A lovit un adversar.

Că l-a împins, că nu știu ce, dar am înțeles că i-a dat tare. El e bătăuș. Avem orgolii, dar când ne bate cineva tot pe greșeli de tip Papp... Am pretenții de la el, să fie jucătorul care coordonează defensiva. E posibil așa ceva?

De nouă ani așteptăm șansa asta, să avem posibilitatea să jucăm și să avem o imagine europeană și Papp ce face? Am făcut atâtea apeluri, să conștientizeze fiecare secundă din cele două meciuri. Tot s-a pierdut pe superficialitate și anul trecut.

Noi avem posibilitatea să rotunjim bugetul ca să-ți facem ție, domnule Papp, salariul mare, că nu cred că aveai la Sivasspor salariu așa mare. Noi așteptăm de nouă ani momentul ăsta și tu ce faci? Îți bați joc! Ce explicație să aibă?”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Papp s-a scuzat în vestiar 

”M-am dus în vestiar și eu, a zis că n-a făcut nimic, că doar l-a împins. Dar de ce trebuie să-l împingi tu? Lasă-l să te împingă el, să provoci tu eliminarea.

Treaba asta cu împinsul pe tunel era pe timpul meu, se întâmpla pe la Petroșani și credeam că erau animalice gesturile alea. Bă, dar în 2022 să faci așa ceva? La el e o recidivă. Noi trebuia să luăm măsuri după ce s-a întâmplat cu FCU, când a făcut penalty.

În viața lui nu o să uite ce a făcut acum. Nu vorbim acum de viitor, el e jucător sub contract, ce să-i faci? Că vine și spune are contract. Să respecte și el, nu doar noi să respectăm contractul”, a transmis Sorin Cârțu.

Mirel Rădoi anunţă sancţiuni 

”Mă așteptam la un meci destul de discutat, dar nu mă așteptam la astfel de evenimente neașteptate. Am făcut o repriză foarte bună în care am avut ghinion. Trebuia să deschidem scorul. Apoi a venit acea nebunie a lui Paul și a trebuit să cedăm teren adversarului.

Am încercat să delimităm anumite zone. Ne-am văzut conduși. Mă bucură atitudinea lor după golul primit. Am încercat să profităm de spațiile libere dintre fundașii centrali.

Sunt foarte supărat pentru că dacă ar fi fost în timpul partidei, o poziționare greșită, un fault de ultim apărator, astea se pot remedia, dar acesta este cel mai important meci al clubului din ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație în care am aflat că suntem în zece cu trei minute înainte să ieșim pe teren.

A trebuit să renunțăm la Elvir din păcate. Ne-am gândit la el ca să îl avem și pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile libere cu viteza lui Ivan. I-am spus că îmi pare rău, dar este pentru binele echipei. Vor exista repercusiuni pentru Papp. Va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau ca după un astfel de episod amenda să fie de doar câteva sute sau mii de euro. Trebuie să suferim cu toții.

Va trebui să ne gândim și să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve. Problema asta poate continua și în campionat. Plănuiam să odihnim un fundaș, dar planurile noastre se cam scutură acum. Sper sa nu fim nevoiți să schimbăm sistemul la meciul cu Chindia.

La finalizare sunt decizii de moment. Noi nu le spunem să nu finalizeze acțiunile. Sunt jucători de atac tehnici care vor să intre ca Barcelona cu mingea în poartă. M-am gândit și la următoarea partidă.

Sunt situații simple, pe fond de oboseală nu trebuie să joci decisiv. Într-un meci în care am controlat prima repriză cu o echipă foarte bună, dar absentă în prima repriză, pe final puteam pierde partida. Sunt foarte buni acasă, au un joc mai spectaculos, mai elaborat, mai agresiv. Știam că în meciurile în deplasare sunt puțin temători.

Va trebui să găsim resurse pentru retur. În campionat vor apărea schimbări. Ușor, ușor, încep să înțeleagă și ideile noaste. Vor înțelege ce au de făcut și cei care nu au jucat”, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel