Paul Ipate, câştigătorul de la Ferma Vedetelor 2016. Anunțul pe Facebook

Foto: fermavedetelor.protv.ro
Foto: fermavedetelor.protv.ro

PAUL IPATE, câştigător Ferma Vedetelor 2016, le-a mulţumit fanilor pe Facebook şi a anunţat ce vaface cu banii câştigaţi.

"Paul Ipate castigatooooooooooor! Fermierul Paul Ipate va multumeste pentru sustinere! Om bun, fapte bune, jumatate din premiul castigat de Paul Ipate va merge catre HOSPICE Casa Sperantei!", a scris castigatorul de la Ferma Vedetelor pe Facebook.

Paul Ipate a fost desemnat fermierul anului 2016, dupa o finala impresionanta cu care a culminat sezonul doi de la Ferma Vedetelor.

Trei luni si jumatate de munca, de foame, de convietuit alaturi de oameni necunoscuti in conditii de viata ca acum 100 de ani, fara confort, fara acces la tehnologie si fara contactul cu cei dragi a luat sfarsit cu o finala plina de dramatism.

[citeste si]

Maria Constantin, Vasile Calofir si Paul Ipate au ajuns pana in finala editiei din 2016 a show-ului Ferma Vedetelor si, dupa doua dueluri intense, Paul Ipate a castigat ravnitul trofeu, dar si marele premiu de 50.000 de euro, jumatate de suma urmand sa fie donata pentru o actiune caritabila, catre HOSPICE Casa Sperantei.

DC News informa încă de la începutul lunii aprilie că Paul Ipate va fi câștigătorul noii ediții de la Ferma Vedetelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel