Patronul Hexi Pharma a murit. Misterele altor morți suspecte de-a lungul timpului

Moartea  patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, într-un teribil accident rutier se adaugă unei serii de decese a care au ridicat mai multe semne de întrebare în ultimii ani ai perioadei post-decembriste.

Moartea patronului Hexi Pharma readuce în atenția opiniei publice alte cazuri de acest fel petrecute in trecut. 

Dumitru Tinu, patronul Adevărul,  o moarte suspectă învăluită încă de mister

Prima zi a anului 2003 avea să fie marcată de o știre care făcea înconjurul lumii. Patronul cotidianului Adevărul, Dumitru Tinu, aflat la  volanul unui Volvo,  își găsea sfârșitul în urma unui accident de circulație pe DN 1, în apropiere de Românești. Moartea directorului celui mai important cotidian este încă  învăluită într-un mister, care ar putea să fie elucidat peste câțiva zeci de ani, atunci când vor putea fi desecretizate datele din dosar.

Mihai Erbașu s-a aruncat în gol de la balconul vilei sale

In vara anului 2004, omul de afaceri Mihai Erbasu (62 ani) a fost găsit mort in piscina goala a vilei sale din Snagov. A urmat inmormantarea, speculatiile si o ancheta a Politiei care a fost nevoita sa elucideze cauza mortii suspecte, oamenii legii descoperind ca inainte de a se arunca in gol milionarul incercase sa se omoare cu un cutit si apoi sa se spunzure cu o cordelina care s-a rupt. Erbasu a lasat si un bilet de adio familiei in care isi explica gestul, punand totul in seama problemelor financiare.

Florin Anghelescu s-a spânzurat cu o cordelină în propria locuință

Florin Anghelescu, afaceristul supranumit "Regele tutunului" care fusese cercetat si invinuit pentru evaziune fiscala si spalare de bani si ar fi urmat sa merga la inchisoare. Nu a mai apucat insa, acesta luand decizia sa se spanzure in locuinta sa, folosind o cordelina, în 2006. Anghelescu nu a lasat insa o scrisoare de adio iar moarte sa continua si azi sa fie invaluita in mister. Soția acestuia, Stana Anghelescu era la data dispariției soțului acesteia consiliera lui Traian Băsescu la Cotroceni.

[citeste si]

George Naghi si-a găsit sfârșitul după ce șalupa sa a fost proiectată într-un parapet pe Dunăre

George Naghi, patronal fabricii de mezeluri Aldis si-a gasit si el sfarsitul intr-un mod bizar, în august, 2011. Pasionat de salupe, milionarul obisnuia sa navigheze si sa circule cu ambarcatiunea sa pe Dunare. Numai ca pasiunea sa avea sa ii aduca moartea, afaceristul murind in timpul unei astfel de curse, ambarcatiunea sa izbindu-se de un perete dupa ce a fost aruncata fix in el. Nici pana in acest moment nu se stie exact daca moartea sa a fost cauzata de un infarct, de viteza salupei sau un damb de nisip care ar fi proiectat-o in zid.

Ilie Vonica, proprietarul Grupului Polisano, nu a mai suportat faptul că soția sa este arestată

Proprietarul Grupului Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis, în iunie 2014,  acesta lăsând  în locuinţa sa din municipiul Sibiu o scrisoare de cinci pagini în care îşi explică gestul.

Ilie Vonica a explicat, în scrisoarea lăsată în locuinţa sa din municipiul Sibiu, că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa, el cerându-i, totodată, iertare soţiei şi să aibă grijă de fiica lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel