Paşcanu a părăsit gruparea din Gruia după numai șase luni

Alexandru Paşcanu s-a tranferat de la CFR Cluj, după ce a prins numai patru meciuri în Gruia.

FC Voluntari a semnat un contract pe o perioadă de şase luni cu jucătorul Alexandru Paşcanu, de la CFR Cluj, a anunţat, vineri seara, clubul ilfovean pe pagina sa de Facebook. 

Alexandru Paşcanu, căpitanul naţionalei Under-21, este un fundaş central în vârstă de 21 de ani care a evoluat până acum în cariera sa la echipele Under-18 şi Under-23 ale clubului englez Leicester City şi la CFR Cluj. Apărătorul a disputat 4 meciuri în actualul campionat cu CFR Cluj. Campioana l-a transferat în vara acestui an, de la Leicester, în schimbul a 600.000 de euro.

Paşcanu este semifinalist al Campionatului European de tineret din 2019 cu naţionala U21 a României, pentru care are 23 de selecţii. Alexandru Paşcanu se va alătura sâmbătă 18 ianuarie lotului condus de Mihai Teja în cantonamentul din Antalya. Sâmbătă, FC Voluntari are programat un meci amical cu Dinamo Tbilisi.

FC Voluntari i-a mai transferat în această iarnă pe Moussa Sanoh (Gaz Metan Mediaş), Vlad Morar (liber de contract) şi Eric de Oliveira Pereira (FC Viitorul).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel