Pasajul Domnești. CNAIR începe demolările

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) mai face un pas în proiectul Pasajul Domnești.


CNAIR a anunțat oficial că, din data de 3 mai 2018, va începe demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti, aflate pe raza Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru.

"Activitățile de demolare vor continua și pe raza UAT Clinceni, Domnești și Sector 6 București, după obținerea autorizațiilor de desființare pentru construcțiile aflate pe viitorul amplasament al pasajului Domnești.Proprietarii construcțiilor au fost notificați încă de anul trecut că sunt supuși procedurii e expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii" se arată în documentul emis de CNAIR.

Executări silite în cazul celor care se opun

 În cazul în care anumiți proprietari vor refuza să părăsească imobilele, CNAIR a anunțat că va apela chiar la măsura executării silite.

"Astfel de situații ar duce însă la perturbarea construcției Pasajului Domnești, proiect de utilitate publică, destinat decongestionării traficului rutier pe centura Capitalei și pe ruta Prelungirea Ghencea-Domnești" se arată în comunicat.

Pasajul suprateran de la Domnești, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit  la intersecția dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 și Centura București și are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Construcția acestui  pasaj, cu o lungime de 374 de metri va costa  peste 91 de milioane de lei, fără TVA și are ca termen de finalizare 24 de luni de la începerea lucrărilor.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel