Parma lui Man și Mihăilă, mai aproape de retrogradarea în Serie C, decât de promovare. Rezultat dezamăgitor și azi

Parma, echipa la care evoluează jucătorii români Dennis Man și Valentin Mihăilă se află mai aproape de retrogradare, decât de obiectivul revenirii în Serie A.

Parma se află în acest moment pe locul 14 din Serie B, cu doar 17 puncte acumulate în 13 meciuri. Din păcate pentru Dennis Man, acesta pare să-și fi pierdut locul printre titulari. Astăzi, cu Mihăilă titular și cu Man pe banca de rezerve, Parma a terminat la egalitate scor 1-1, pe teren propriu, partida pe care a disputat-o contra echipei Cosenza.

Parma - Cosenza 1-1, rezultat final

Totul părea să meargă bine pentru Parma, care a pornit ca mare favorită în acest meci și a reușit să deschidă rapid scorul în minutul 12, prin Juric. Parma a încercat apoi să dea lovitura de grație pe contraatac și să se apere eficient, însă nu a reușit. În minutul 73, Cosenza a reușit egalarea prin Tiritiello. Dennis Man a fost și el introdus pe teren, pe finalul meciului, înlocuindu-l în minutul 84 chiar pe conaționalul Valentin Mihăilă. 

Parma ar fi putut să stea chiar mai rău de atât. Reamintim că în meciul cu Benevento, Mihăilă a reușit să aducă trei puncte pentru Parma în prelungirile meciului. Totul se întâmpla în vară, iar de atunci evoluțiile pentru cei doi români nu au mai fost la fel de convingătoare. Valentin Mihăilă a reușit însă să-și pastreze locul de titular în echipă, spre deosebire de Dennis Man, care este introdus pe final, ori nu mai este introdus deloc pe teren. 

Conform ultimelor informații din presă, Dennis Man, cel mai scump fotbalist din Serie B și-ar fi dat acordul pentru a se transfera la o altă echipă. Galatasaray este printre echipele interesate de Man, după succesul pe care l-a avut în prima liga turcă cu transferurile lui Cicâldău și Moruțan. Galatasaray caută să-și facă o adevărată echipă de români, fiind și pe urmele lui Octavian Popescu. La fel ca și în cazul lui Popescu, un mare impediment pentru realizarea transferului lui Dennis Man la Galatasaray este suma mare de transfer cerută. Nu este de mirare, având în vedere că Parma a plătit pentru Man suma de 13 milioane de euro, făcând din el cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Dennis Man are un salariu lunar la Parma de 100 000 de euro, pe lună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel