Parisul, paralizat total. Haos în Franța

A fost haos astăzi la Paris, capitala Franței care a fost paralizată.

Conferința pentru climat, greva transportului în comun și condițiile meteo au dat peste cap circulația din Paris. Cozile de mașini au depășit 550 km, un record nemaivăzut în regiunea pariziană până acum, informează TVR. Este o situație pe care politicienii reuniți la Paris și-o doresc rezolvată în următoarea decadă.

Este o întâlnire la fel de importantă ca aceea de acum doi ani, când s-a semnat acordul privind schimbările climatice în capitala Franței.

Statele Unite ar fi fost unul dintre finanțatorii importanți ai proiectelor privind protecția mediului și, prin retragerea americanilor, este nevoie de o sursă de bani care să substituie contribuția acestora.

John Kerry,  fost secretar de stat: "Preşedintele Trump a făcut misiunea mai dificilă, dar majoritatea americanilor vor să trăiască potrivit Acordului de la Paris şi vor o înţelegere privind schimbările climatice. Prin urmare cred că în cele din urmă bunul simţ va învinge."

Parisul este una dintre cele mai poluate capitale ale lumii. Emisiile de particule fine și de gaze au ajuns la nivelul la care determină creșterea îngrijorătoare a numărului de îmbolnăviri. E momentul ca măsuri concrete să fie puse în practică.

Studiile sunt dure - 48000 de persoane mor în fiecare an în Franța din cauza poluării.

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, și Anne Hidalgo, primarul Parisului, au un plan de reducere a poluării în marile metropole. Vor să interzică mașinile cu motoare diesel și pe benzină. Și fostul star american a demonstrat că bicicleta poate fi o alternativă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel