EXCLUSIV  PARFUM Traian Băsescu. Cadou misterios găsit în vila lui Anghelescu, afaceristul care s-a spânzurat

Jurnalistul Ionuț Cristache a descoperit un anunț de vânzare care mi-a atras atenția - "Parfumul lui Traian BĂSESCU – UNICAT- Raritate extremă de colecție!!!". 

"OBIECT UNICAT DE COLECȚIE!!!

Sticlă de parfum reprezentând o siluetă feminină, posibil Udrea, aflată într-o superbă cutie neagră căptușită cu catifea fină care are gravată în interiorul materialului pe capac, în partea de sus, "Traian Băsescu – eau de parfum" și la interiorul capacului are același înscris cu litere de aur - "Traian Băsescu – eau de parfum" !!!

(w670)

"Traian Băsescu – eau de parfum" este un obiect UNIC ȘI DEOSEBIT comandat probabil în afara țării de către omul de afaceri Florian Anghelescu pentru a fi făcut cadou de ziua lui Traian Băsescu în anul 2006. Nu a mai apucat ziua de naștere a lui T.B., în martie 2006 a fost găsit mort în subsolul vilei sale.

CUTIA DE PARFUM REPREZINTĂ UN OBIECT UNIC, STICLA ESTE CONSUMATĂ (NU MAI ARE PARFUM), ESTE UN OBIECT STRICT PENTRU COLECȚIE, NU REPREZINTĂ CONVINGERI SAU OPȚIUNI POLITICE!

(w670)


Vă rog să consultați fotografiile, acestea fac parte din descriere. Este un obiect deosebit, de colecție! Constituie un cadou deosebit, foarte potrivit pentru orice ocazie! Am afișat un număr suficient de poze pentru a vă da seama de starea produsului. Dacă doriți detalii sau poze suplimentare, le ofer cu cea mai mare plăcere! Livrare cu predare personală în București sau plata anticipat în cont BT pentru expediere în țară", este anunțul de pe Olx.

L-am contactat pe vânzător pentru a afla mai multe detalii despre sticla de parfum care are prețul de 900 de lei.

"Sticla de parfum a ajuns la mine după ce s-au eliberat din lucrurile defunctului și am cumpărat mai multe obiecte de artă. Întâmplător, am ajuns la acest obiect. Nu eu am consumat parfumul. La mine a ajuns doar sticla. Dar interesant este faptul că vorbim despre un unicat. Nu îmi dau seama unde a putut fi făcut. Probabil a fost realizat în afara țării. Nu este o gravare care poate fi făcută în orice atelier din România. Este o chestiune mult mai complexă. Fiind un obiect unic, eu am ales prețul. Se reglează în funcție de cerere și ofertă", a spus colecționarul pentru DC News.

"Am primit mai multe oferte pentru sticla de parfum, dar mai mici față de valoarea pe care o consider eu că o are, fiind vorba de un obiect unicat. Este interesant ca idee. Nu-mi explic tehnic cum o firmă - dacă nu face o serie mare - a putut să realizeze o asemenea gravură pe sticla de parfum", a mai zis colecționarul pentru DC News.

Povestea lui Florian Anghelescu

În 16 martie 2006, omul de afaceri Florian Anghelescu a fost găsit spânzurat în subsolul vilei familiei sale de pe strada Neagoe Vodă din Capitală. Potrivit raportului final al experţilor Institutului Naţional de Medicină Legală '"Mina Minovici" din Bucureşti, moartea acestuia a fost violentă, fiind provocată prin spânzurare. Omul de afaceri a fost sponsorul lui Traian Băsescu în campania electorală din 2006.

Despre relația dintre Florian Anghelescu și fostul președinte a scris inclusiv Dan Radu Rușanu care evocă şi episodul genții cu un milion de dolari, sponsorizare pentru campania electorală împotriva lui Adrian Năstase.

[citeste si]

Dan Radu Rușanu a povestit că Florian Anghelescu a venit la el cu o geantă de bani pe care avea de gând să-i investească în campania dreptei, care îl avea candidat la prezidențiale pe Theodor Stolojan. Pentru că nu putea ajunge la Stolojan, Anghelescu a fost îndrumat către Traian Băsescu, șef de campanie la acea vreme.

Interesant este că, după instalarea lui Traian Basescu la Cotroceni, soția lui Anghelescu, Stana Anghelescu, a fost numită consilier prezidențial, deși nu o recomanda nimic special pentru o asemenea funcție. Presa vremii scrie că Stana Anghelescu a fost forțată să demisioneze chiar de către Băsescu, după ce s-ar fi aflat că și-a susținut soțul, la ANAF, într-o cauză care privea firma acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel