Parcări gratuite în Bucureşti. Ce prevede proiectul

Primăria Capitalei supune dezbaterii publice un proiect conform căruia între orele 19,30 - 7,30 parcajele de utilitate publică vor putea fi utilizate în mod gratuit, urmând ca riveranii care doresc să îşi rezerve anumite locuri să o poată face contra cost. 

Proiectul privind aprobarea tarifelor de exploatare a parcajelor aparţinând domeniului public şi/ sau privat al municipiului Bucureşti este supus dezbaterii publice pe site-ul pmb.ro până la data de 6 mai. În raportul de specialitate se arată că, având în vedere că numărul parcajelor de reşedinţă este net inferior numărului de autovehicule înmatriculate, apare nevoia de a utiliza parcajul public cu plată ca şi parcaj de reşedinţă pentru riverani. 

"În intervalul 19,30 - 7,30 parcajul de utilitate publică poate fi utilizat în mod gratuit fără rezervare, oferind riveranilor posibilitatea ca în acest interval orar, contra cost, să îşi poată rezerva un loc de parcare. În intervalul 7,30 - 19,30, parcajul se va exploata în sistem de utilitate publică cu plată. Totodată, pentru persoanele fizice a căror activitate cotidiană implică un grad ridicat de mobilitate, precum şi pentru riveranii care în intervalul 7,30 - 19,30 doresc să ocupe parcajul public, propunem un sistem de abonamente fără rezervare", prevede documentul. 

Vezi şi: Maria Dumitraşcu: Răul e chiar în faţa noastră, e lângă noi, aşteptând

Start la CEL MAI MARE FESTIVAL pescăresc 2019 din București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel