Panică într-un avion. Un bărbat a murit subit, pasagerii plângeau

Panică într-un avion. Un bărbat a murit subit, pasagerii plângeau / Foto: Pixabay, de JUNO KWON
Panică într-un avion. Un bărbat a murit subit, pasagerii plângeau / Foto: Pixabay, de JUNO KWON

Panică la bordul unui avion. Un pasager a murit subit în timpul zborului

Un bărbat a murit la bordul unui avion, sub privire disperate ale celorlalți pasageri. Tragicul incident a avut loc la bordul unui avion care decolase din Antalya, Turcia și urma să aterizeze în orașul Glasgow, Scoția. Membrii echipajului avionului au încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 40 de minute, însă fără succes, scrie Daily Star.

Bărbatul s-a plâns cu puțin timp înainte că nu se simte bine, dar s-a acționat de urgență abia când oamenii au observat că pasagerul "nu se trezea". În încercarea disperată de a-l salva pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, un membru al echipajului a efectuat manevere de resuscitare cardio-respiratorie, timp de 40 de minute, dar totul a fost în zadar, în cele din urmă pasagerul a murit.

Conform Daily Record, însoțitorii de zbor au declarat o "urgență în aer" în jurul orei 18:40 și se crede că bărbatul călătorea singur.

Pasagerii, îngroziți de tragicul eveniment

"Mai aveam aproximativ 40 de minute până la aterizare, iar în următorul minut, tot personalul de cabină a început să alerge spre scaunele din spatele meu", a spus un pasager aflat în avion la momentul tragediei.

"Un bărbat fusese tras pe culoar și încercau să îi facă respirație gură la gură. Pilotul a venit să ne informeze că va trebui să facem o aterizare de urgență din cauza unui incident medical la bord și a trebuit să aterizăm cu toate luminile cabinei aprinse - a fost destul de înfricoșător, pentru că știi că este destul de periculos", spun alți martori.

"În timp ce se întâmpla asta, ei erau încă acolo jos încercând să-l resusciteze pe bărbat. Oamenii plângeau și erau cu adevărat zguduiți de asta, a fost foarte trist", a spus un alt pasager aflat la bordul aeronavei.

În cele din urmă bărbatul a murit

Paramedicii au urcat în avion pentru a-l prelua pe bărbatul în vârstă de 44 de ani atunci când a avionul a aterizat. Jet2 a confirmat incidentul, menționând că „gândurile lor sunt alături de familia și prietenii clientului în aceste momente foarte dificile".

"Am fost anunțați în jurul orei 19.20 marți, 7 martie, despre faptul că un bărbat de 44 de ani s-a simțit rău la bordul unui zbor care a sosit la Aeroportul Glasgow. Bărbatul a fost declarat mort la scurt timp după aceea", a spus un purtător de cuvânt al poliției din Scoția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel