Panică în aer! Un român a vrut să se arunce din avion

Panică la înălțime! Pasagerii unui avion care călătoreau din Palma spre Eivissa au trăit clipe de groază din cauza unui român care a vrut să se sinucidă în timpul zborului, scrie presa spaniolă.

Incidentul a avut loc ieri în jurul orei 11.00. Bărbatul de 44 de ani a pus în pericol viața pasagerilor după ce a forțat ieșirea de urgență pentru a se arunca în gol. El a fost imobilizat la timp de pasageri și de echipajul de bord.

Martorii l-au descris ca fiind foarte agitat și nervos. În momentul în care și-au dat seama ce urma să se întâmple, mai mulți călători au sărit instinctiv de pe scaune și l-au pus la pământ.

Comandantul aeronavei a anunțat imediat turnul de control din Eivissa despre incidentul de la bord și a solicitat ajutorul Guardiei Civil la aterizarea pe aeroport. Avionul a fost adus imediat la sol, iar agenții l-au reținut pe român. La interogatoriu bărbatul a dat de înțeles că are probleme psihice și a fost transportat cu o ambulanță la ospiciul Can Misses pentru a fi evaluat. Pe perioada transportului suspectul a fost însoțit o patrulă din Benemérita.

Citește mai departe pe stiridiaspora.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel