PAȘTE 2017. Restricții de circulație de Înviere în București

restrictii de circulatie in centrul capitalei
restrictii de circulatie in centrul capitalei

Circulaţia va fi oprită pe mai multe străzi din Capitală, sâmbătă noaptea, începând cu ora 22.00, când va avea loc o manifestaţie religioasă organizată de Arhiepiscopia Româno-Catolică "Sacre Coeur".

"Începând cu ora 22.00, va avea loc o manifestare religioasă organizată de Arhiepiscopia Româno-Catolică "Sacre Coeur", Bucureşti. În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, traficul rutier va fi restricţionat pe Str. Gheorghe Demetriade, tronsonul cuprins între Str. Emil Pangrati şi Str. Andrei Mureşan/Str. Sofia, ambele sensuri de circulaţie, începând cu orele 22.30, până la finalizarea evenimentului", anunţă Brigada Rutieră din Bucureşti.

Poliţiştii rutieri cer conducătorilor auto să respecte regulile de circuratie şi indicaţiile ofiţerilor pentru a evita eventuale accidente.

"Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule: să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone agglomerate, să reducă viteză atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţă lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic", reiese din comunicatul Brigăzii Rutiere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel