P. A. de Hillerin reclamă un site la Poliție și Parchet pentru plagiat

Cunoscutul jurnalist Patrick André de Hillerin, de la "Cațavencii", vrea să reclame un site la Poliție.

VEZI ȘI: Laura Voicu, avocata Alinei Bica, dezvăluiri de senzație în cazul fostei șefe DIICOT

Este vorba despre Comisarul.ro. Pe acest site a apărut un articol care a fost scris de Patrick André de Hillerin în 2012. Articolul a fost copiat, fără a se cita sursa.

"Viermele ăla anonim de la Comisarul.ro copiază un articol scris de mine în octombrie 2012, de parcă ar fi investigația lui. De fapt, textul lui este copiat 100% după textul meu de acum doi ani, mai puțin titlul. Textul original este ăsta de mai jos.

Problema idiotului e că nu e nici măcar la zi, pentru că, între timp, salariul patriarhului a crescut prin reîntregire, chestie despre care am scris în ianuarie anul ăsta. (http://www.catavencii.ro/fa-ma-mama-patriarh/).

Deci, băi, plagiatorule, fură și tu cifrele corecte, dacă tot furi. Veniturile actuale ale ÎPF Daniel se duc la 24.762 de lei", a scris Patrick André de Hillerin.

Jurnalistul de la "Cațavencii" a adăugat: "Deci am vorbit cu ăia care administrează comisarul.ro, n-au vrut să-mi dea numele unei persoane de contact care chiar se ocupă de site, așa că acum ies din casă și mă duc direct la poliție și ulterior la parchet. M-am săturat".

Articolul despre care Patrick André de Hillerin vorbește este acesta: "Toamna Patriarhului cu venituri lunare de 23.000 de lei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel