De ce Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la CFR Călători / UPDATE

Foto Pexels
Foto Pexels

Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din aprilie 2021, și-a dat demisia.

Ovidiu Vizante și-a dat demisia din funcția de director general al CFR Călători pe 27 august, cu intrarea efectivă în vigoare în data de 1 octombrie 2021, potrivit Antena 3.

Demisia i-ar fi fost aprobata joi de Consiliul de Administrație al CFR Călători.

Ovidiu Vizante a fost numit în funcţia de şef al CFR Călători în aprilie 2021.

Ovidiu Vizante a fost implicat într-un scandal la finalul lunii iulie , tunci când un tren cu copii care plecase la ora 19.00 din Mangalia a ajuns abia a doua zi dimineață, în Gara de Nord. Jurnaliștii ceruseră atunci explicații, însă Ovidiu Vizante a transmis să găsească ei soluții.

În urma incidentului, Florin Cîțu spunea că, dacă ar fi ministru al Transporturilor, l-ar concedia pe șeful CFR Călători.

UPDATE: Ovidiu Vizante, primele declarații

Ovidiu Vizante a demisionat din funcţie pe motiv că, în situaţia actuală, generată de instabilitate şi subfinanţare, compania poate urma calea CFR Marfă.

„Am decis să demisionez, pentru că mi-am dat seama că, în situaţia actuală generată de instabilitate şi subfinanţare, CFR Călători poate urma calea CFR Marfă. Trag un semnal de alarmă către toţi cei care decid viitorul sistemului feroviar din România. Îmi doresc ca semnalul meu să fie auzit, cu atât mai mult cu cât zilele acestea celebrăm Anul Feroviar European. Mulţumesc tuturor ceferiştilor pentru munca lor, mulţumesc echipei cu care am lucrat! Plec cu speranţa că proiectele bune începute în mandatul meu vor fi continuate, iar rezultatele se vor vedea în timp”, a declarat, joi seara, pentru Agerpres, Ovidiu Vizante.

Ovidiu Vizante se va întoarce în mediul privat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel