Ousmane Dembele, accidentat la coapsa stângă şi indisponibil 5 săptămâni

Ousmane Dembele, internaţionalul francez al clubului FC Barcelona, a suferit o accidentare la coapsa stângă şi va fi indisponibil cinci săptămâni, a anunţat, luni, gruparea spaniolă de fotbal, citat de AFP.

"Testele efectuate jucătorului Ousmane Dembele au confirmat că suferă de o leziune fibrilară la bicepsul femural la coapsa stângă", a anunţat clubul catalan într-un comunicat dat publicităţii pe internet.

"Termenul de recuperare aproximativ (pentru acest tip de accidentare) este de cinci săptămâni", a mai precizat el.

În afara ratării debutului de sezon cu echipa sa, Dembele va lipsi şi de la următoarele meciuri de calificare pentru Campionatul European din 2020 cu echipa Franţei, cu Albania (7 septembrie) şi Andorra (10 septembrie).

Atacantul francez a mai suferit acelaşi tip de accidentare în luna mai.

Această accidentare este o nouă lovitură pentru "Barca", care se confrunta cu absenţa mai multor jucători de marcă. Luis Suarez suferă de o accidentare musculară la pulpa piciorului drept, contractată la meciul de deschidere al campionatului, vinerea trecută, şi va fi indisponibil o lună. Totodată, clubul catalan nu va putea conta pe atacantul-vedetă Lionel Messi, accidentat şi el la pulpa piciorului la un antrenament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel