Orban, mesaj către miniştri despre audierile în Parlament: "Vreau să fiţi la înălţime!" Atenţionare către Cîţu

Guvernul Orban
Guvernul Orban

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj miniştrilor cu privire la audierile din Parlament.

Premierul Ludovic Orban le-a transmis un mesaj miniştrilor, la începutul şedinţei de Guvern, referitor la audierile de săptămâna viitoare din Parlament.

"Săptămâna viitoare, luni, marţi şi miercuri, sunt programate audierile în comisii. Domnul ministru Cîţu!? Tocmai de aia v-am atras atenţia, pentru că ştiu că sunteţi primul. Sunt programate audierile în comisii. Vreau să fiţi la înălţime. Avem trei luni de mandat în care am reparat multe dintre stricăciunile provocate de guvernările habarniste şi rău intenţionate PSD timp de trei ani de zile. Avem cu ce ne prezenta în faţa comisiilor. Nu trebuie să vă pese de votul efectiv, că nu ne judecă pe noi parlamentarii născuţi din pixul lui Dragnea, pesedişti sau de alte culori.

Audierile vor fi publice, să arătăm ce am găsit, ce prostii au făcut cei de dinaintea noastră, cum am reparat ceea ce am putut repara şi mai ales care e viziunea noastră şi soluţiile pentru rezolvarea fiecărei probleme. Am aşteptări mari de la dumneavoastră. În trei luni suntem pe o situaţie în care chiar avem toate motivele să fim mândri de ceea ce am făcut. Lucru care trebuie să se vadă la audieri şi mai ales trebuie puşi la punct obraznicii care după ce au făcut praf bugetul, toate sistemele publice, după ce au distrus imaginea României, încearcă acum să ne dea lecţii. Nu acceptăm lecţii de la ei, ci de la alţii mai buni", a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel