Urmărește emisiunea live


Orban, atac frontal la UE și Soros

Soros
Soros

Ungaria se confruntă din nou cu ''atacuri'' din partea Bruxellesului, o situația asemănătoare cu cea din urmă cu patru ani, doar că noile ''atacuri'' sunt mai concentrate, mai dure și pline de ură, a declarat premierul ungar Viktor Orban într-un interviu pentru postul de televiziune sloven Nova 24, transmite MTI, potrivit Agerpres.

Viktor Orban s-a aflat sâmbătă la Maribor pentru un discurs la congresul Partidului Democrat Sloven (SDS).

În interviu, el a spus că în urmă cu patru ani Ungaria a fost criticată într-un raport redactat de eurodeputatul ecologist portughez Rui Tavares. Raportul, totuși, a devenit un obiect de batjocură și a afectat reputația Parlamentului European, a declarat Orban.

Premierul Ungariei a mai afirmat că economia europeană nu se află într-o stare bună și că toată lumea se luptă să supraviețuiască până la următoarele alegeri generale. Europa Centrală a fost însă o regiune diferită, unde oamenii serioși sunt respectați, a declarat el.

Vorbind despre criza migrației și pericolele pe care aceasta le-ar reprezenta, Orban a subliniat că fiecare națiune are dreptul să decidă asupra viitorului său. El a spus că este dreptul francezilor sau germanilor să încerce să trăiască alături de milioane de imigranți musulmani, însă Ungaria nu ar trebui forțată să facă același lucru.

Orban a mai afirmat că nu este posibil ca două civilizații diferite să se integreze într-o singură societate și că apariția unor societăți paralele ar genera o varietate de probleme și ar declanșa numeroase conflicte.

Despre miliardarul american George Soros, Orban a declarat că este "în primul rând un ungur talentat", un om de afaceri a cărui imagine despre societate este mai degrabă diferită de conceptul european.

Conform concepției lui Soros despre migrație, Europa, la fel ca SUA, ar trebui să devină o societate liberală, multinațională și multiculturală care și-a pierdut identitatea, a mai spus el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel