Urmărește emisiunea live


Opt mașini, arse într-un incendiu la un depozit de anvelope

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Nu mai puțin de opt autoturisme au ars în urma unui incendiu izbucnit la un depozit de anvelope și vopseluri, din municipiul Brăila. 

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dunărea, col. Ştefan Stoian, depozitul era folosit ca service auto, iar mașinile se aflau la reparat. Se pare că flăcările au pornit de la "tăierea sau lipirea unor bucăţi de metal folosind aparatura de sudură fără respectarea normelor PSI".

Cinci autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, munca pompierilor fiind îngreunată de fumul dens de la materialele arse. În cele din urmă, flăcările au fost stinse după aproximativ două ore. 

Incendiul s-a extins la un atelier învecinat

Au mai ars aproximativ 300 metri pătraţi de acoperiş, 20 de anvelope, zeci de litri de ulei de motor, vopsea, scule şi utilaje pentru reparaţii auto, un motor auto, aparatură electronică şi calculatoare, precum şi centrala termică.

Incendiul s-a extins şi la un atelier vecin de electronică industrială, unde au ars aproximativ 130 metri pătraţi de acoperiş, trei laptop-uri, cinci imprimante, aparatură electrocasnică şi electronică, documente şi scule.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, însă patronul depozitului unde a izbucnit incendiul, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la o autospecială SMURD.

Vezi și: 

Proteste la Ministerul de Interne și la Justiție

Italia: Român, OMORÂT în bătaie de caporalul care-l EXPLOATA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel