Om de afaceri incendiat la Arad. Dumitru Coarnă: Eu cred 99% în ipoteza unei bombe. Scenariu mafiot

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată, în timp ce poliţiştii cred că autoturismul a fost incendiat.

Potrivit Antena 3, în mașină s-ar fi aflat un bărbat, om de afaceri din Arad, patronul unei companii piscicole.  Sursa citată precizează că bărbatul decedat era fost socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea.

Înainte de tragedie, omul de afaceri a băut o cafea la un local din apropiere.

Din primele informații, o echipă de criminalistică de la București a fost trimisă la Arad, deoarece există suspiciuni de bombă amplasată la mașina care a luat foc.

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a comentat cazul la România TV. 

"Da, există o ipoteză de lucru în acest sens și echipa de specialiști de la INC va stabili prin expertize și cauza acestui incendiu, dacă a fost un dispozitiv sau din cauză tehnică. Și eu cred așa, din ce văd vorbim de un dispozitiv. Mașină nouă...e greu de crezut că avea defecțiuni atât de evidente încât să producă o explozie. E o situație destul de rară, dar există un început în toate. România, în ultimii 30 de ani, s-a comportat exact pe zona asta mafiotă, de aici încolo nu o să ne mai surprindă nimic, pentru că noi nu putem să ieșim din zona asta. Eu cred 99% în ipoteza unui dispozitiv.", a precizat Dumitru Coarnă la România TV. 

Citește și Cine era Ioan Crișan, afaceristul mort în explozia unei mașini la Arad. Deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel