Olympique Marseille - Atletico Madrid, în finala Europa League

Atletico Madrid - Olympique Marseille este finala din 2018 al Europa League. Ultimul act va avea loc pe 16 mai, la Lyon.

Olympique Marseille s-a calificat în finala Europa League la fotbal, joi seara, deşi a fost învinsă de RB Salzburg cu scorul de 2-1 (0-0, 2-0), după prelungiri, la Salzburg, în manşa secundă a semifinalelor.

Olympique Marseille, care a câştigat cu 2-0 în tur, a obţinut calificarea graţie golului reuşit de Rolando (116), însă după o mare eroare de arbitraj. Salzburg a reuşit să marcheze de două ori în primele 20 de minute ale reprizei secunde, prin Amadou Haidara (53) şi Bouna Sarr (65, autogol), dar OM a înscris golul calificării în prelungiri, după un corner acordat în mod eronat oaspeţilor.

Atletico Madrid s-a calificat, joi seara, în finala Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Arsenal Londra cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în manşa a doua a semifinalelor. Atletico, după ce a scos un egal eroic la Londra, 1-1, jucând aproape tot meciul în zece oameni, a reuşit să se impună acasă prin golul marcat de Diego Costa (45+2).

Madrilenii au controlat tactic meciul şi au rezistat ofensivei tunarilor, care nu au reuşit să îşi creeze prea multe ocazii de gol. Atletico a avut prima ocazie a partidei, dar Diego Costa (6), după ce s-a debarasat de Koscielny şi Monreal a tras peste poartă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel