Ofițer SRI, mort în accident. Posibilă cauză medicală

imagine-cu-rol-ilustrativ
imagine-cu-rol-ilustrativ

Un ofițer SRI a murit într-un accident, la ieșirea din Constanța spre Ovidiu. Polițiști iau în considerare posibile cauze medicale. Ei nu pot aproxima viteza cu care circula ofițerul, însă spun că erau valori reduse de trafic pe segmentul respectiv. 

Ofițerul SRI a intrat pe constrasens și a intrat într-o mașină, în care erau două persoane. Ofițerul a murit pe loc, iar celelalte două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, potrivit RTV.

Posibile cauze medicale

Ciprin Sobaru, de la  Poliția Rutieră Constanța, a spus că "erau valori reduse de trafic pe segmentul respectiv. Nu excludem o posibilă cauză medicală, având în vedere că mașina ofițerului SRI a intrat pe contrasens și nu au existat urme de frânare. Nu se poate stabili viteaza de la fața locului, se va stabili în urma unei expertize".

Lipsă de polițiști, lipsă de randament

Dumitru Coarnă, videpreședinte SNPPC, a subliniat necesitatea mai multor echipaje de poliție. El susține că numărul polițiștilor este insuficient, ei lucrează în plus și nu mai dau randament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel