OFICIAL. LPF sare în apărarea FCSB, după focarul COVID

LPF sare în apărarea FCSB, după ce echipa lui Becali a fost lovită crunt de focarul de Covid-19.

Înaintea partidei din Europa League, contra cehilor de la Slovan Liberec, LPF a transmis că face tot posibilul să ofere ajutor echipei lui Gigi Becali. 

Printr-un comunicat oficial, Liga Profesionistă de Fotbal a informat că este alături de FCSB pentru ca echipa să reușească să treacă peste perioada delicată. 

„Liga Profesionistă de Fotbal, în urma informațiilor primite de la FC FCSB, în cursul acestei zile, este în măsură să facă următoarele precizari:

– unul dintre fotbaliștii din lotul FCSB, prezentând simptome specifice infectarii cu virusul SARS - CoV- 2, a efectuat luni, 21 septembrie, un test prin care a ieșit pozitiv.

– de asemenea, în urma testarilor efectuate azi în vederea depistarii infecției cu SAR-CoV-2, alți patru jucători au primit rezultate pozitive, ca, de altfel, și șase membrii ai staff-ului tehnic.

Liga Profesionistă de Fotbal încearcă, în aceste ore de până la partida cu Slovan Liberec, de joi, 24 septembrie, tot ceea ce depinde de ea, pentru a oferi un sprijin FCSB, în vederea depășirii cu bine atât a meciului de calificare din Europa League, cât și a acestor situații dificile din viața clubului”, a transmis LPF printr-un comunicat. 

Amintim că FCSB are 26 de persoane confirmate cu Covid-19, dintre care 13 jucători. 

Mâine seară, FCSB dispută la Giurgiu un meci important pentru turul trei preliminar din Europa League, împotriva lui Slovan Liberec. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel