Șoferiță, tupeu după ce a spulberat mai mulți pietoni: Să vă dea Dumnezeu la fiecare așa ceva

Aflată la volanului unui BMW, Alina Niță, o tânără de 23 de ani, a scăpat mașina de sub control și a băgat mai mulți oameni, aflați pe trotuar, în spital. Nici vorbă de regrete, dacă ar fi să ne luăm după mesajele postate de fată pe Facebook.

Alina Niță le-a cerut buzoienilor să nu-și mai dea cu părerea și a precizat că în cei patru ani de când are permis de conducere nu a mai produs niciun accident.

"Taci dracu' și tu din gură de oameni proștii ce vă mai dați voi cu părerea, am experiență patru ani, fără nici un accident și doi ani de condus în Anglia. Așa că tăceți dracu'. Să vă dea Dumnezeu la fiecare așa ceva să nu mai aveți poftă de comentat!!!!", a scris Alina Niță răspunzând unor comentarii, conform Buzoienii.ro.

Șoferița a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuarul din stânga, înfigându-se apoi într-un copac.

Doi pietoni au căzut victime și au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la spital. Șoferița vinovată de producerea accidentului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Între timp, polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a reface filmul accidentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel