Octavian Strunilă, în Madagascar: La noi, acest lucru a dispărut

Octavian Strunilă
Octavian Strunilă

Exotica insulă Madagascar le rezervă surprize concurenților din "Ultimul Trib" și nu doar cele legate de jocuri, așa cum s-ar aștepta.

Nici pentru Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului, lucrurile nu sunt prea simple, iar distanța față de cei dragi își pune amprenta încă din primele săptămâni: "Suntem la 7.000 de kilometri de casă. Concurenților le este foarte greu, pentru că se lovesc de cea mai crudă parte a Madagascarului, dar și mie îmi este, pentru că stau departe de familie."

"M-a surprins faptul că oamenii sunt ca altădată, ceea ce la noi a cam dispărut. Nu știu dacă cineva își mai pune problema zilei de mâine, așa cum o fac cei de aici. În fiecare zi se urcă într-o barcă, ies în larg și își procură hrana pentru întreaga familie", a zis Strunilă.

Cu o populație de aproape 25 de milioane de locuitori, dublu față de acum 20 de ani, insula este plină de fețe zâmbitoare de copii, în ciuda greutăților de zi cu zi, iar de cele mai multe ori, accesul localnicilor la serviciile medicale este dificil și mult peste posibilitățile lor financiare. Cu doar 3.150 de medici pentru întreaga populație, echipa din România este însoțită de propriul echipaj medical pregătit să intervină în timp real în cazul în care unul dintre concurenți ar avea nevoie urgentã.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel