Octavian Strunilă, în Madagascar: La noi, acest lucru a dispărut

Rodica Mitu / 17 aug 2018 / 15:52 Salveaza PDF Comentarii
Octavian Strunilă
Descriere foto: Octavian Strunilă

Exotica insulă Madagascar le rezervă surprize concurenților din "Ultimul Trib" și nu doar cele legate de jocuri, așa cum s-ar aștepta.

Nici pentru Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului, lucrurile nu sunt prea simple, iar distanța față de cei dragi își pune amprenta încă din primele săptămâni: "Suntem la 7.000 de kilometri de casă. Concurenților le este foarte greu, pentru că se lovesc de cea mai crudă parte a Madagascarului, dar și mie îmi este, pentru că stau departe de familie."

"M-a surprins faptul că oamenii sunt ca altădată, ceea ce la noi a cam dispărut. Nu știu dacă cineva își mai pune problema zilei de mâine, așa cum o fac cei de aici. În fiecare zi se urcă într-o barcă, ies în larg și își procură hrana pentru întreaga familie", a zis Strunilă.

Cu o populație de aproape 25 de milioane de locuitori, dublu față de acum 20 de ani, insula este plină de fețe zâmbitoare de copii, în ciuda greutăților de zi cu zi, iar de cele mai multe ori, accesul localnicilor la serviciile medicale este dificil și mult peste posibilitățile lor financiare. Cu doar 3.150 de medici pentru întreaga populație, echipa din România este însoțită de propriul echipaj medical pregătit să intervină în timp real în cazul în care unul dintre concurenți ar avea nevoie urgentã.

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23