Obama, înregistrat de un microfon uitat deschis: Mi-e frică!

Barack Obama
Barack Obama

Președintele SUA Barack Obama a făcut, luni, la New York, o mărturisire înregistrată de un microfon pe care liderul de la Casa Albă îl credea închis. 

Barack Obama a participat luni după-amiază, în marja Adunării Generale a ONU, la o reuniune ce sublinia importanța societății civile. La finalul intervenției sale, Obama a făcut mai multe glume cu interlocutorii săi. Într-o înregistrare a postului CNN, citată de antena3.ro, președintele SUA poate fi auzit cum, pregătit să plece, îl întreabă pe vecinul său dacă a renunțat la fumat.

După ce interlocutorul pare să îi întoarcă întrebarea, Obama îi răspunde, în glumă și cu zâmbetul pe buze: "Nu, n-am mai fumat de vreo șase ani. Pentru că mi-e frică de nevastă-mea". Povestea lui Obama cu tabagismul a făcut deliciul presei americane în timpul campaniei sale electorale din 2008 și al primului mandat. În decembrie 2010, purtătorul de cuvânt al lui Obama la acea dată, Robert Gibbs, a dezvăluit că președintele nu mai fumase de nouă luni. El a recunoscut că abandonarea țigărilor a reprezentat o "luptă" pentru acesta, dat fiind stresul la care este supus, însă a reușit pentru că e "încăpățânat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel