Oana Zamfir: 'Nu am cuvinte'. Adrian Măniuțiu: 'Mi-a dat o bucăţică de hârtie pe care scrisese ceva'

Vestea morții Iulianei Gătej a înnegrit Crăciunul.

Oana Zamfir și Adrian Măniuțiu au scris câteva rânduri pentru cea care era alintată Fluturica.

"Nu am cuvinte! Mi-e gândul la părinții și fratele Iulianei și la povara pe care o vor purta de acum înainte fără alinare... la chinul fiecărui Crăciun îndoliat...la Iuliana și la destinul ei frânt! Dumnezeu să aibă grijă de tine, Fluturica, și de toți ai tăi!", a scris Oana Zamfir după moartea fulgerătoare a jurnalistei în vârstă de 30 de ani.

[citeste si]

Și jurnalistul Adrian Măniuțiu a povestit o amintire cu Iuliana Gătej.

(w670)

"Se spune că prima impresie contează şi că nimic nu rămâne mai bine întipărit în minte decât prima amintire. Eram în primele săptămâni de Antene, aterizasem acolo hodoronc-tronc şi mă prindea noaptea prin redacţie încercând să-mi dau seama pe ce lume mă aflu. Cam tot în aceeaşi perioada venise şi ea în Antene. Într-una din nopţi, în timp ce-şi strângea lucrurile pregătindu-se să plece din redacţie, Iuliana a venit din senin la mine şi mi-a dat o bucăţică de hârtie pe care scrisese ceva. Mi-a spus aşa: "de când te-am văzut pe aici, m-am gândit că ţie sigur o să-ţi placă. Ascultă-i. Sunt nişte ciudaţi... dar tu pari genul care o să-i placă pe ăştia... :)))".

Apoi a plecat zâmbind. Aşa era ea! Pe hârtie erau numele unei formaţii şi câteva dintre melodiile lor. I-am căutat pe youtube şi i-am ascultat. Mă nimerise; chiar dacă nu auzisem de ei până atunci... sunau foarte bine. De atunci au trecut 3 ani şi jumătate. Hârtia am pierdut-o şi mărturisesc că, oricât am scormonit, nu mai ţin minte cine erau. Aş vrea să pot să o întreb acum cine erau... Rămân regretele atâtor zile agitate, stresante şi haotice în care n-am găsit timpul necesar pentru a mai vorbi despre "ciudaţi". Dar rămâne şi amintirea unui om bun, generos, sincer deschis şi luminos. Vorbele sunt acum oricum de prisos, iar cuvintele aproape imposibil de găsit. Carpe diem", au fost rândurile scrise de Adrian Măniuțiu, de la Income.

Iuliana Gătej, în vârstă de 30 de ani, a murit, joi seară, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului au stabilit că accidentul a avut loc în urma unei manevre greşite, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel