Oana Zamfir dă de gol o persoană publică: Este un om cu totul atipic-VIDEO

De fiecare dată când o persoană a impresionat-o profund, Oana Zamfir a prezentat-o și cititorilor săi.

De această dată, jurnalista a scris câteva rânduri despre avocatul Gheorghe Piperea, omul care "râde ca un copil, dar luptă ca un războinic".

"Sunt oameni care ajung sa ma marcheze profund, sa-mi tina vie increderea in oameni, dragostea de ei, speranta asupra viitorului nostru ca specie. Mama Mariucai, fetita care a luptat cu cel mai server cancer, e unul dintre acesti oameni despre care v-am scris. Medicii care au luptat acum pentru pacientii de la Colectiv sunt asfel de oameni si sper sa stiti sa va aparati de toate intoxicarile in privinta lor.

Astazi va scriu despre un om cu totul atipic si cu totul special. Il urmaresc de mult timp, de cand vietile noastre profesionale se intersecteaza, si ajunge sa ma surprinda iar si iar.

Pentru ca intr-o lume tot mai superficiala, el construieste profund (viata de familie, viata profesionala, viata comunitatii lui). Pentru ca intr-o lume mercantila, in care scopul inavutirii devine primordial, el se intoarce catre ai lui, din satul lui, cu ceea ce a dobandit pentru sine. Pentru ca intr-o lume in care avocatii fac bani din afacerile cu statul, din a jefui statul, din privatizarile hotesti etc, el ii apara pe romani impotriva abuzurilor statului (asta sigur nu-i aduce banii pe care ii incaseaza smecheri ca Bostina, Stoica si altii). Pentru ca nu doar ca nu a uitat de unde a plecat, ci pentru ca nu a plecat niciodata de acolo, din satul lui. Pentru ca se incapataneaza sa contrazica toate prejudecatile. Pentru ca intr-o lume atat de murdara cu care se confrunta zilnic, reuseste sa aiba o inocenta incredibila. Pentru ca rade si danseaza ca un copil, dar lupta ca un razboinic( alaturi de razboinicul de la mine din casa si din viata).

Il cheama Gheorghe Piperea iar povestea paltonului va va spune totul despre el (o puteti urmari in filmul postat mai devreme)", a scris Oana Zamfir pe Facebook loc unde a postat și un documentar din locul în care s-a născut avocatul.

Iată filmul cu Gheorghe Piperea despre Crăciun, despre familie, despre România profundă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel