Oana Stancu: Nu este departe momentul în care Traian Băsescu se va duce după gratii

Jurnalista Oana Stancu a publicat primele documente despre afacererea dintre Traian Băsescu și Costel Cășuneanu în 2002. Chiar dacă dosarul de spălare de bani a fost închis inițial pe motiv că nu există fapta, la decizia Procurorului General al României, Tiberiu Nițu, a fost trimis la Tribunalul București, pentru redeschidere. 

"În 2002 am publicat primele documente despre afacerea Băsescu-Cășuneanu și despre casa din Otopeni pe care Băsescu nu o poate justifica. În 2012, am scos la lumină, la "Exces de putere", dosarul de la Oficiul pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor care arăta că Băsescu nu avea bani nici să cumpere terenul din Privighetorilor, nici casa din Otopeni, a revândut terenul luat cu un 1,4 miliarde de lei vechi lui Cășuneanu pe 12 miliarde ca să justifice public casa și când colo n-a plătit-o, ci i-a virat banii în cont Ioanei Băsescu", a scris Oana Stancu, pe pagina de Facebook a emisiunii "Exces de putere" 

Traian Băsescu, un nou dosar penal. Al treilea. Dosarul Băsescu-Cășuneanu, redeschis de Tiberiu Nițu

Valentin Șelaru a dat NUP, în urma plângerii făcute de către președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), considerând că fapta- spălare de bani- nu există. Acum, procurorul general al României, Tiberiu Nițu, infirmă NUP-ul ca nelegal și trimite dosarul pentru redeschidere la Tribunalul București. 

Șpagă? 

"Procurorul general aduce și probe: documentele de la Spălarea Banilor care arată că mișcările de bani între Băsescu și Cășuneanu sunt SPĂLARE DE BANI. Și că Băsecu nu avea bani de cumpărat casa. Hopaaaaa deci e șpagă??? 280.000 euro? Pe lângă cele 12 miliarde de la Cășuneanu? În plus, zice procurorul general trebuie audiați și Traian și Ioana Băsescu!" a scris Oana Stancu. 

"Într-un editorial recent din Jurnalul Național spuneam că se strânge lațul în jurul lui Băsescu Traian Acum vă spun că nu este departe momentul când se va duce după gratii și, dacă asta se mai întâmplă și în urma anchetelor mele, nu pot decât să simt și mai adânc sentimentul dreptății", este previziunea jurnaliste pentru fostul președinte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel