Oana Dobre Dimofte, după decizia lui Iohannis: Cine joacă cu PSD ca PSD să pățească

Jurnalista Oana Dobre Dimofte a transmis un mesaj după ce Klaus Iohannis a acceptat-o pe Viorica Dăncilă în funcția de premier și a zis că sâmbătă va ieși, în stradă, la "Revoluția" generației noastre.

"Dacă vreți să credeți că ăștia care protestăm avem de vândut vreun șampon, treaba voastră. Nu am stat o secundă să mă gândesc câți vor fi de acord cu reacția față de Iohannis. Am scris cum m-a dus pe mine capul și așa cum cred eu că e corect și greșit. În timp ce Iohannis vorbea, eu scriam. Nu poți să îmi dai la glezne și eu să mă prefac că m-am împiedicat de o piatră. Pur și simplu nu pot. Nu am o altă miză în povestea asta decât să spun cât pot eu de tare ce cred că e corect și greșit. Și da, raportez absolut tot la felul în care fii-mea se va uita la mine.

"Șansă pentru copilul meu"

Nu am nimic altceva de câștigat decât privirea ei, la maturitate. Mă doare la 2,36453423 de metri în spate ce behăie niște scavi de interlopi. Sau ce behăie absolut oricine altcineva. Nu cred că vreo milisecundă de timp petrecut la proteste e timp pierdut. E timp câștigat la întâlnirea dintre mine și conștiința mea. Nu vreau în politică, nu vreau să conduc ceva, nu vreau să fiu liderul nimănui, tot ce vreau e o viață liniștită într-o țară în care, dacă furi, intri la pușcărie. Într-o țară în care primul-ministru știe măcar că Iranul și Pakistanul nu sunt în UE. Și în care președintele nu girează un prim-ministru care nu știe nici măcar atâta lucru, O țară în care copilul meu are o șansă dacă îi place cartea/știe o meserie și e un om onest.

"Am votat"

Am votat. Am ștampilele pe buletin. Voi mai vota. Nu vând vreun șampon. Mi se rupe plenar dacă majoritatea e de acord sau nu cu mine. Nu fac focus-group-uri despre ce cred eu că e corect și greșit. Nu plec din țară. Nu au câștigat ei țara asta la loz în plic. Nu cred că noi avem nevoie de ei, indiferent cine sunt ei. Cred că soarta noastră depinde, în primul rând, de deciziile noastre. Și de felul în care ni le asumăm și ni le susținem", a scris Oana Dobre Dimofte pe Facebook.

[citeste si]

"Cred că strada are, acum, o miză mai mare decât oricând. Și cred că e foarte bine că strada s-a rupt de suspiciunea vreunei complicități, fie ea și cu președintele Iohannis. Cine joacă cu PSD ca PSD să pățească. Orice altceva e între noi și conștiința noastră. Nu vă chem în stradă. Vă spun doar de ce eu o să fiu acolo, sâmbătă. Mai departe, e între voi și conștiința voastră", a mai scris jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel