"Oameni obligați să meargă la proteste". Acuzațiile senatorului Adrian Țuțuianu

Bogdan Bolojan / 16 feb 2017 / 19:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, că angajaţi ai unei firme i-au spus că au fost obligaţi să meargă la protest. 

În cadrul conferinţei, jurnaliştii i-au cerut lui Ţuţuianu să dea exemple de multinaţionale implicate în proteste. 

''Astăzi am avut trei oameni de la Dărmăneşti, care lucrează la Yazaki şi mi-au spus că dacă este nevoie vor veni şi dau şi declaraţii la instituţiile statului că au fost obligaţi să meargă la protest'', a afirmat senatorul social-democrat. 

El s-a referit şi la declaraţiile anterioare făcute pe această temă, subliniind că ''nu este împotriva multinaţionalelor''. 

''Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaţionalelor. Nu sunt deloc împotrivă'', a spus Ţuţuianu. 

Parlamentarul a mai făcut o referire la multinaţionale, vorbind despre impozitele plătite de aceste mari companii în comparaţie cu ce plătesc IMM-urile. 

''Sunt publice cifrele, multinaţionalele produc cam 80% din cifra de afaceri şi plătesc cam 3 miliarde de euro profit, ceilalţi, întreprinderi mici şi mijlocii produc 20% din cifra de afaceri şi plătesc 56 de miliarde de euro impozite'', a declarat Adrian Ţuţuianu, conform Agerpres.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27