Oameni cu handicap, mulțumiri pentru Firea. Ciucu s-a enervat

Mai multe persoane cu handicap au venit la ședința Consiliului General al Municipiului București din 30 august pentru a mulțumi că au primit un "stimulent financiar pentru integrare".

Consilierul Ciprian Ciucu s-a enervat văzând scena și a spus că respectivii oameni au fost aduși de Gabriela Firea pentru a aduce mulțumiri PSD-ului.

"N-au pic de rușine! Și-au regizat primirea de "mulțumiri din inimă partidului" în ședința Consiliului General, aducând persoane cu handicap pe care le-au pus să le mulțumească, lor pesediștilor, că le-au dat acel "stimulent financiar pentru integrare".

Cât de rușinos este așa ceva! Cum să te folosești de oameni cu Sindromul Down, aducându-i și punându-i în fața camerelor TV să-ți mulțumească? Cum oameni buni, cum? Cum?!

Oamenii aceștia au nevoie de servicii publice, au nevoie de oraș accesibil, au nevoie de politici de sprijin", a spus Ciprian Ciucu.

[citeste si]

Primăria Capitalei acordă, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, un ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei lunar pentru copiii cu handicap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel