Urmărește emisiunea live


O tânără a murit alături de iubitul ei, după ce au rămas încarcerați într-o mașină accidentată timp de 3 zile, deși anunțase poliția

O tânără a murit alături de iubitul ei, după ce au rămas încarcerați într-o mașină accidentată  / Foto: Pixabay
O tânără a murit alături de iubitul ei, după ce au rămas încarcerați într-o mașină accidentată / Foto: Pixabay

O femeie încarcerată într-o mașină accidentată timp de trei zile, deși anunțase poliția.

O tânără de 25 de ani a murit după ce a rămas încarcerată pentru trei zile într-o mașină accidentată, alături de iubitul ei.

Lamara Bell a stat într-o mașină timp de trei zile, lângă iubitul ei John Yuill care decedase în urma impactului. Femeia raportase accidentul poliției. Când oamenii legii au ajuns la locul accidentului, bărbatul a fost găsit mort, în timp ce Lamara era conștientă, potrivit The Sun.

Polițiștii și-au recunoscut vina

Poliția și-a recunoscut greșeala care, într-un final, a dus și la moartea femeii. Oamenii legii au pledat vinovați marți, după ce cei doi au murit în luna iulie a anului 2015.

Deși femeia sunase la numărul unic de urgență și anunțase poliția, acestora le-a luat trei zile pentru a ajunge la locul faptei. Se pare că apelul care anunța accidentul nu a fost înregistrat în sistemul IT.

La Înalta Curte din Edinburgh, biroul directorului șef al Poliției din Scoția a recunoscut că nu a reușit să se asigure că cele două persoane nu au fost expuse la riscuri pentru sănătatea și siguranța lor. Aceștia au recunoscut că nu au reușit să ofere un „sistem adecvat și fiabil de gestionare a apelurilor” între 1 aprilie 2013 și 1 martie 2016. Poliția Scoției a pledat vinovată pentru încălcarea Legii din 1974 privind sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Mama tinerei: Sunt sigură că era aici dacă poliția intervenea mai repede

După tragedie, mama Lamarei i-a îndemnat pe cei vinovați pentru moartea fiicei sale să facă un pas înainte și să își asume responsabilitatea.

„Cineva trebuie să fie găsit responsabil. Sunt 100% sigură că încă ar fi fost aici dacă poliția ajungea mai repede. A fost nevoie de mult timp pentru ca această condamnare să fie asigurată, dar este o ușurare enormă faptul că Poliția a recunoscut în cele din urmă că este vinovată de moartea lui Lamara.

Aș dori să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit din 2015. Familiei și prietenilor noștri, comunității locale, echipei juridice și, de asemenea, mass-mediei a căror lumină a reflectoarelor a ajutat să se asigure că eșecurile care au dus la moartea lui Lamara nu pot fi măturate sub covor”, a spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel