O primărie din România face cadou „Trusoul pentru nou-născuți“

Alexandru Ichim / 28 feb 2019 / 17:29 Salveaza PDF Comentarii

Toți bebelușii născuți din 1 ianuarie 2019 vor beneficia de programul „Trusou pentru nou-născuți", au decis astăzi consilierii locali din Brașov. 

Toți bebelușii născuți din 1 ianuarie 2019 vor beneficia de programul „Trusou pentru nou-născuți". Decizia a fost luată la nivelul Municipiului Brașov.

A rămas însă valabilă mențiunea potrivit căreia punerea efectivă în aplicare a programului se va face după aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 a Municipiului Brașov.

Care sunt condițiile de acordare

 

Tot astăzi, consiliul local a decis ca suma de 1.500 de lei, care reprezintă cuantumul pachetului pe care îl vor primi părinții cu domiciliul în Brașov pentru fiecare nou-născut, să reprezinte un pachet de produse, nu un număr de vouchere, așa cum fusese aprobat inițial programul. Vouchere se vor acorda doar pentru copiii născuți în perioada de la 1 ianuarie 2019 și până la momentul intrării efective în vigoare a programului.

Potrivit legii, bugetele locale se adoptă în termen de 45 de zile după adoptarea bugetului național, care, deocamdată, se află în procedură de adoptare.

 

Vezi și: 

Coadă pentru mărțișoare. Vremea a fost în acest an de partea vânzătorilor

Daea: Liceele agricole vor intra şi sub tutela Ministerului Agriculturii


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28