O primărie din România face cadou „Trusoul pentru nou-născuți“

Toți bebelușii născuți din 1 ianuarie 2019 vor beneficia de programul „Trusou pentru nou-născuți", au decis astăzi consilierii locali din Brașov. 

Toți bebelușii născuți din 1 ianuarie 2019 vor beneficia de programul „Trusou pentru nou-născuți". Decizia a fost luată la nivelul Municipiului Brașov.

A rămas însă valabilă mențiunea potrivit căreia punerea efectivă în aplicare a programului se va face după aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 a Municipiului Brașov.

Care sunt condițiile de acordare

Tot astăzi, consiliul local a decis ca suma de 1.500 de lei, care reprezintă cuantumul pachetului pe care îl vor primi părinții cu domiciliul în Brașov pentru fiecare nou-născut, să reprezinte un pachet de produse, nu un număr de vouchere, așa cum fusese aprobat inițial programul. Vouchere se vor acorda doar pentru copiii născuți în perioada de la 1 ianuarie 2019 și până la momentul intrării efective în vigoare a programului.

Potrivit legii, bugetele locale se adoptă în termen de 45 de zile după adoptarea bugetului național, care, deocamdată, se află în procedură de adoptare.

Vezi și: 

Coadă pentru mărțișoare. Vremea a fost în acest an de partea vânzătorilor

Daea: Liceele agricole vor intra şi sub tutela Ministerului Agriculturii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel