O mașină a ajuns cu portbagajul pe un gard în urma unui accident grav. Mai multe victime

Foto: ISU Bistrița-Năsăud
Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară în județul Bistrița-Năsăud. 

În această seară, polițiștii Serviciului Rutier din Bistrița-Năsăud au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Județean 172G pe raza localității Orheiu Bistriței, se arată într-un comunicat de presă. 

Un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din Bistrița, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de podeț și s-a oprit în afara părții carosabile pe gardul unui imobil.

Mai multe persoane rănite

În urma impactului, atât șoferul cât și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 7 luni și 32 de ani, toți din Bistrița, au suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

”Echipajele medicale au transportat la spital cei trei minori, cel în vârstă de 10 ani prezenta traumatism toracic iar ceilalți doi in vârstă de 16 ani, respectiv 7 luni prezentau excoriații și traumatisme o femeie în vârstă de 32 de ani cu excoriații”, a anunțat ISU Bistrița. 

S-a deschis un dosar penal 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Un alt accident grav s-a produs la Coldău, Bistrița-Năsăud

Trei persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident rutier produs la intersecţia DN 17 cu DN 17D, pe raza localităţii Coldău, între un TIR şi un autoturism, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres. 

TIR-ul era condus de un bărbat de 57 de ani din judeţul Bihor, iar autoturismul, de un bărbat de 52 de ani din localitatea bistriţeană Dobric.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi două femei de 38, respectiv 48 de ani, pasagere în vehicul, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi a modalităţii producerii evenimentului rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel