O ipoteză De Ce News confirmată: Ciuhodaru, în cursa pentru primăria Iaşi. PSD luptă cu PNL-PC şi PDL cu Oajdea, pentru candidaturile finale

tudor-ciuhodaru1
tudor-ciuhodaru1

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin şi primarul Sectorului 4 Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, au fost prezenţi, duminică, 5 iunie 2011, la Iaşi, pentru a susţine proiectele deputatului PC, Tudor Ciuhodaru.

În cadrul acestei acţiuni, au avut loc întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Iaşi, ai Camerei de Comerţ şi Industrii Iaşi, precum şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad.

În intervalul orar 12-13, echipa Ciuhodaru-Piedone, prezentă în piaţa Alexandru cel Bun, a discutat deschis cu ieşenii despre problemele cu care se confruntă, de la şomaj şi sărăcie, până la criza din sistemul sanitar şi educaţie.

La finalul întâlnirilor, Dan Voiculescu a declarat: “Suntem aici pentru că Iaşiul merită respectul şi atenţia noastră. Am vrut să aflăm direct de la ieşeni care le sunt problemele şi priorităţile. Capitala Moldovei are un potenţial imens, care trebuie inteligent valorificat. Cred în proiectele şi energia lui Tudor Ciuhodaru, un profesionist desăvârşit, care munceşte peste 18 ore pe zi la spital, în Parlament şi pe străzile Iaşiului pentru a proteja sănătatea şi siguranţa celor care i-au acordat încrederea. Sincer, doar la Piedone am mai întâlnit determinarea lui Ciuhodaru. Tudor are stofă de primar, iar Iaşiul are dreptul la progres.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel