O femeie a șantajat-o pe amanta concubinului său cu peste 100.000 lei. O amenința că spune tot

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

O femeie din Aiud a fost șantajată de concubina iubitului său cu peste 100.000 lei, fiind amenințată cu darea în vileag a relației lor.

În perioada octombrie-noiembrie 2019, victima a avut o relaţie cu concubinul femeii acuzate de şantaj, conversaţiile dintre aceştia fiind efectuate de pe telefonul unei alte persoane, martor în cauză. Înainte cu o săptămână de sărbătorile de iarnă din anul 2019, aceasta l-a urmărit pe concubinul ei care s-a întâlnit cu amanta care i-a înmânat acestuia suma de 2.000 franci elveţieni, potrivit ziarulunirea.ro.

Vezi și: O şoferiţă, amendată de 33 de ori din cauza radarului de viteză medie. Aparatul, util şi în România?

Precizări din hotărârea Judecătoriei Aiud

"Pe drumul de întoarcere la Turda a sunat-o pe persoana vătămată, căreia i-a solicitat să se întâlnească la un local. Aici i-a comunicat că ştie despre relaţia dintre ea şi numitul L. B. şi i-a solicitat o sumă mare de bani, pentru a nu divulga cunoscuţilor şi prietenilor relaţia. I-a spus să îi răspundă mereu la telefon, astfel încât să nu fie pusă în situaţia să o caute.

Totodată, în acele împrejurări, fiindu-i frică ca inculpata să nu divulge relaţia, persoana vătămată i-a dat acesteia suma de 1.500 franci elveţieni. În continuare, persoana vătămată a fost sunată în repetate rânduri de către inculpată care de fiecare dată îi cerea sume de bani sub ameninţarea că va divulga relaţia”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Aiud, prin care a fost admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei.

Termen limită pentru 4.000 de euro

Victima a primit un termen limită, respectiv data de 5 iulie 2020, pentru a-i da suma de 4.000 euro. După acest moment, femeia din Aiud a mers şi a depus plângere la Poliţie. Șantajista a primit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere și trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 80 de zile.

Victima şantajului nu a primit înapoi niciun leu din suma imensă plătită. Femeia ar trebui să iniţieze un nou proces la instanţa civilă. 

Vezi și: Doi copii cu vârste sub 3 ani au murit în urma unei căzături de la etajul 8 al unui bloc din Ploiești

Se mai retrage de pe rafturi un sortiment de îngheţată. Dacă aveţi acasă, trebuie DISTRUSĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel