O companie asemănătoare cu MISA a devenit legală. Mărturii cutremurătoare

coruptia sexuala
coruptia sexuala

O companie cu practici asemănătoare cu cele ale Miscării de Integrare Sprituală în Absolut (MISA) a ajuns să încaseze sume exorbitante pentru "meditație sexuală". Afacerea s-a existins și a reușit să convingă chiar și vedete să finanțeze serviciile pe care unii le-au catalogat adevărate acte de sclavie sexuală.

Compania One Taste s-a dezvoltat ca un centru care creează beneficii în societate prin educația sexuală pe care o predă în centrul său. În câțiva ani, afacerea de wellness sexual din SanFrancisco a devenit înfloritoare prin ceea ce se întâmpla în umbra acestei activități. Potrivit celor de la bloomberg, afaceriștii dețineau o casă de întâlniri în Brooklin în care se adunau zeci de membri care se stimulau sexual între ei. În 2014, simplii cursanți plăteau aproximativ 20.000 de dolari pe curs, iar pentru a deveni trainer se cereau 24.000 de dolari. La 36.000 de dolari, curiorșii puteau participa la cursuri intensive într-o altă locație numită Nicole Daedone, după fondatoarea companiei One Taste. În prezent, Nicole Daedone, autoarea cărții Slow Sex (2011), refuză aparițiile și declarațiile publice, dar a angajat consultanți și manageri de top cu experiență în companii celebre precum CrossFit sau Odwalla.

 Era sclavie sexuală

Publicația Bloomberg a intervievat 16 dintre foștii angajați One Taste care au declarat, sub anonimat, că membrii companiei sunt împinși către sclavie sexuală, îndemnați să întrețină raporturi sexuale impuse de către alți membri atat cu colegi, persoane care le stârneau dezgustul, precum și cu persoane străine racolate prin conturi administrate în numele lor de catre alți membri. Cursanții și membrii companiei erau adesea încurajați să își destănuiască slăbiciunile și experiențele traumatice, ulterior folosite spre a fi manipulați și împinsi catre sclavie sexuală.

 Daedone si discipolii ei au creat un cult în cadrul caruia Orgasmul este zeu. Ei incurajează sexul cu cat mai multi perteneri sexuali ca formă de iluminare spirituală.

Afacerea a devenit legală

Din 2016 compania One Taste a devenit o afacere legala și s-a extins rapid in orașe precum Londra, New York și Los Angeles, iar în viitor își propune să deschidă noi sedii în Atlanta, Chicago, Minneapolis, and Washington. 

Controversata companie a reușit să atragă investiții private din partea unor celebrități precum Khloé Kardashian și Tim Ferriss.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel