O cântăreaţă de muzică populară, implicată într-un grav accident rutier

Un grav accident de circulație în urmă căruia o femeie în vârstă de 44 de ani din Dej și-a pierdut viața s-a petrecut, marți seara la Reteag, pe DN 17.

Cântăreaţă de muzică populară din Bistriţa-Năsăud, Mădălina Mîrza, care conducea un autoturism în care se mai aflau bunica şi sora ei, a fost implicată în acest accident, scrie click.ro.

Cântăreața a publicat la scurt timp următorul mesaj pe Facebook, în ciuda faptului că a accidentul s-a soldat cu un deces. "Dragi prieteni, după cum bine ştiţi, am fost implicată într-un accident rutier. Multe sunt variantele care circulă în presă şi de la unul la celălalt. Sunt bine şi acum sunt acasă! Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că v-aţi interesat şi v-aţi făcut griji pentru mine! Dumnezeu să vă aibă în grijă. Aveţi grijă cum conduceţi şi fiţi cât se poate de atenţi. Se poate întâmpla să respecţi toate regulile ...şi să vină altcineva să te lovească", a scris solista.

Cântăreață de muzică populară conducea un Ford Escort nu s-a asigurat corect la efectuarea unui viraj la stânga pe un drum lateral, iar în acel moment a fost surprinsă de un alt autovehicul înmatriculat în Cluj, care a intrat în depășire, fiind în spatele cântăreței. În mașina care a intrat în depășire se aflau trei persoane din Dej, soț, soție și fiu, iar aceasta s-a răsturnat într-un șanț.

Potrivit Dej24, o femeie în vârstă de 44 de ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului răsturnat în șanț, a fost grav rănită. Aceasta a fost resuscitată timp de aproximativ 60 de minute, însă, din cauza rănilor suferite, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Ceilalți doi pasageri au scăpat teferi, ieșind singuri din autovehicul. Au fost transportați la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

Cântăreața de muzică populară a fost și ea transportată la spital din cauză că a suferit un șoc. În mașină cu aceasta se mai aflau o femeie și o minoră care din fericire, au scăpat nevătămate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel