Nunți impozitate. Radu Banciu: Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale?

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit la emisiunea „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV despre faptul că ANAF a anunţat că va începe să le ceară cuplurilor care s-au căsătorit în ultimii cinci ani să declare ce relații economice au avut firmele sau persoanele fizice autorizate care le-au furnizat servicii la nuntă.

„Șmecherilor de la ANAF, care vreți să impozitați acum nunțile, retroactiv. Care nunți, mă, nu cumva alea ale familiei tradiționale? (...) Unii de asta se însurau. Și v-ați dus în Grecia și ați petrecut cu banii de la nuntă. Trebuie să îi dați înapoi. (...) Ați avut lăutari? Trebuie să-i treceți pe hârtie. Trebuie să vă amintiți, nu contează, plângeți un pic, după ce vă ștergeți lacrimile, scrieți tot pe hârtie pentru că trebuie să vă ia statul banii, retroactiv. (...) Ai avut fotograf? Te-ai dus în parc să te pozezi pe acolo, printre ciupercuțe, printre tufișuri? Hai că trebuie să dai pentru asta", a comentat Radu Banciu la B1 TV.

Amintim că ministrul Eugen Teodorovici a atacat puternic ANAF după ce a văzut că s-au trimis declarații pe care cei căsătoriți după 2013 trebuie să le completeze cu datele prestatorilor de servicii de la nuntă în vederea impozitării.

Mai multe, în articolul de mai jos.

Vezi și: Nunți impozitate. Teodorovici dă de pământ cu ANAF: O imbecilitate, o hăituială. Fac ce am promis


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel