MARI absenţi la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Prinţul Harry - Meghan Markle, nuntă
Prinţul Harry - Meghan Markle, nuntă

Biroul de presă de la Palatul Kensington a anunţat marţi că nu va exista 'o listă oficială a liderilor politici' invitaţi la nunta prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle, excluzându-i astfel din rândul invitaţilor, potrivit interpretărilor date de companiile mass-media, pe prim-ministrul britanic Theresa May şi pe preşedintele american Donald Trump, informează AFP.

'S-a decis că o listă oficială a liderilor politici - britanici şi internaţionali - nu este necesară pentru nunta prinţului Harry şi cu doamna Markle', a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington într-un comunicat. Poziţia ocupată de prinţul Harry în ierarhia casei regale britanice, al cincilea în ordinea de succesiune la tron, după tatăl lui - prinţul Charles - fratele lui mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai prinţului William, oferă evenimentului un caracter mai puţin diplomatic decât nunta prinţului William cu Kate Middleton în 2011.

Cu acea ocazie, prim-ministrul britanic din epocă, David Cameron, mai mulţi membri ai guvernului britanic şi şefi ai unor state din Commonwealth au fost invitaţi la ceremonie. De această dată, aproximativ 2.640 de persoane au fost invitate în parcul Castelului Windsor pentru a asista la momentul sosirii prinţului William, a logodnicei sale şi a invitaţilor lor, dar şi la procesiunea plimbării într-o caleaşcă a mirilor, care vor pleca într-o trăsură regală din faţa acestui castel, a anunţat Palatul Kensington în luna martie.

Printre invitaţi se vor afla 1.200 de 'membri ai publicului larg', cu vârste diferite şi din categorii sociale diverse, provenind din toate regiunile Marii Britanii, 200 de membri ai unor organizaţii de caritate, 610 de membri ai comunităţii locale din Windsor, 100 de elevi de la şcolile din localităţile învecinate şi 530 de angajaţi ai casei regale.

[citeste si]

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care se vor căsători pe 19 mai, au cerut admiratorilor să nu le ofere cadouri de nuntă, ci să facă donaţii în beneficiul unor organizaţii caritabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel