Nunta regală. Ce nu s-a văzut la televizor

Nunta regală a fost unul dintre cele mai scumpe și fastuase evenimente ale Casei Regale din Marea Britanie. La puține ore după petrecere, s-a aflat ce au făcut mirii și invitații departe de camerele de filmat.

Dincolo de rigorile impuse de etichetă și de toată prezentarea oficială pe care a urmărit-o tot mapamonudul, nunta regală a avut și o parte intimă, în care emoțiile au explodat în cuvinte frumoase, invitații au dansat și au jucat jocuri de cămin. Printe momentele cele mai frumoase s-a numărat discursul lui Meghan Markle în care a mulțumit familiei regale că au primit-o cu brațele deschise. Referitor la Harry, mireasa a concentrat totul în câteva cuvinte pline de esență: „Mi-am găsit prinţul“, a spus Meghan.

Actorul Idris Elba s-a transformat în DJ

Una dintre surprizele evenimentului regal a fost făcută de actorul Idris Elba care, la un moment dat, a devenit DJ, amintindu-și de perioadele în care a pus muzică în mai multe cluburi de top din Anglia. Printre piesele puse de VIP, s-au număra tMy Girl“ (Temptations), „Signed, Sealed, Delivered, I’m Yours“ (Stevie Wonder), „How Sweet It Is“ (Marvin Gaye) şi „Ain’t No Mountain High Enough“ şi „Knock On Wood“ (Eddie Floyd). 

Serena, campioană la un joc de băut

Faptul că era la o nuntă regală nu a stânjenit-o deloc pe Serena Williams, care, s-a întrecut cu mai mulți invitați la jocul "beer pong", care constă în aruncatul unor bile din ping-pong în halbe cu bere. Se pare că Serena a ieșit campioană și la acest joc, forțând "adversarii" să se amențească mai repede. 

citeste si: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel